top of page

Over mij

Foto Ernuk.jpg
Erno Herder
Stress en burn-out coach

Even voorstellen

Al van jongs af aan is mij geleerd om niet snel op te geven. Ook als ik moe was en ik eigenlijk niet meer wilde,  ging ik altijd op mijn tandvlees door. Soms pikte ik de signalen van mijn lichaam niet goed op. Soms was de beloning om door te gaan te groot. 

Nu ik stress en burn-out coach ben, begrijp ik als geen ander dat je goed moet 'luisteren' naar de signalen van je lichaam, dat je op tijd moet stoppen en genoeg tijd moet nemen om uit te rusten en te herstellen. Luisteren naar je lichaam is niet "soft" of voor "watjes", het is juist een sterke keuze!

Nu ik stress en burn-out coach ben, begrijp ik heel goed hoe belangrijk het is om je brein gezond te houden en wat er gebeurt als het begint te 'haperen'.

Ik zie hoe steeds meer mensen (om verschillende redenen) last hebben van langdurige stress. Mensen van wie het brein steeds minder goed functioneert. Tot grote frustratie natuurlijk, want de wil om (ondanks alle vermoeidheid) heel hard door te rennen is sterk. 

Het zien van die frustratie, dat gevoel van machteloosheid heeft mij (naast mijn persoonlijkheid en ervaring) gemotiveerd om stress en burn-out coach te worden.

 

Ik heb de opleiding stress en burn-out coaching bij de CSR academie (het expertise centrum stress  & veerkracht) gevolgd. De CSR methode voor de aanpak van stress en burn-out klachten spreekt mij aan omdat het een gecombineerde "lichaam en geest" aanpak betreft en omdat er een wetenschappelijke basis aan ten grondslag ligt. 

Mijn cliënten omschrijven mij als een kundige, betrokken coach met een flinke dosis ervaring. Een coach die je uitdaagt om goed voor jezelf te (blijven) zorgen, waardoor je uitdagingen in je hectische en veeleisende leven beter het hoofd kunt bieden.  

Zoek je hulp bij het herstel van jouw stress en burn-out klachten? Wacht dan niet langer en neem even contact met mij op.

Je kunt het contactformulier gebruiken of een mailtje sturen naar ernoherder@sustainableme.nl.

bottom of page